Snö.....

Blev väckt av mamma. Skulle vara i hudinge eller haninge. Vete fan vart vi skulle. Men iaf så fick jag tre nya skor. Kängor, som jag inte kommer använda mycket ;), låga skaft stövlar, o as snygga gympa skor med extra fodring. Sjukt snygga.

Men nu ska jag fixa bland mina skor o kasta dom som jag inte använder. Sen blire duchen o sen match i farsta.

Gick as bra för dom igår. Dom vann med 7-3. As snygga mål. Men väldigt mkt bråk o fula tacklningar. Snyggingen fick troligtvis en fläckläpp o en smäll med klubba typ vid ögat.
Träffade oxå min o syrrans gamla dagis fröken. Eller det gör vi på varje match. Men hon är as skön att skämta med. XD
Vi snackade om hockey, sen började vi eller jag o marina att snacka om idol. Sa namnen på idolerna, så kommer syrran med as blonda kommenteren. "kan ni säga nummrerna, vet ju inte vad alla spelare heter" XD Jag gav syrran värsta blicken o så sa jag att vi snackade om idol. Haha fy fan va vi garvade XD..

Men ikväll hoppas jag på en schyst match mot salem. igår vare mot bajen fans. Dom va inte lugna. Slog till motspelarna om dom närmade sig målområdet. Men Snyggingens lag är ju iaf bäst ;D You know ;D

Aja ska fixa det nu..

Ses

Pussar <333333

¨/

Ae det blir ingen film för mig..
Hittade ingen bra sida..

Förslag någon? O kanske film tips (a)

Skönt iaf att sitta inne ;D
Ser så kallt ut bara av att titta ut genom fönstret ^^ O det är svin kallt ^^

Ae nu vet jag inte vad jag ska göra.
Ska kanske kolla igenom skåpet med filmer o se om vi har ngn bra här hemma.

Annars så får jag väl ge mig på att ladda ner igen :P

Får se..

Ses.
Pussar <333333333

FREDAG :D

Slutade halv 11 idag men stannade kvar o chillade med Linnea o Emma.

Skulle haft provet efter lunch. Men imorse på matten så säger min lärare att vi har provet på morgonen o jag bara va fan jag kan typ inget. Men gick o satte mig utanför klass rummet med Teresa o pluggade på det. Sen gjorde jag provet. Det gick as bra :D. Sen hade vi engelska. Haha våran lärare typ fuckade ur. Hennes dator va as konstig. Eller hon va det. Hon stoppade in en blueray skiva i datorn. O den kunde inte läsa den. Sen fixade tobbe det. Haha fan va flum det va. Men marvin fixade så vi såg typ 10 min av harry potter på internet. Asså den som går på bio nu.. Haha orkade inte bry mig om filmen. Satt o smsa istället. O killarna i klassen kunde typ inte hålla käften. Haha o sen när vi skulle sluta så började dom typ skrika om att dom vill se den lilla delen ^^ Dom är galna. I know ;D

Men nu ska jag titta på en film. Vill få bort tankarna ur mit huvud just nu. Mår inte så bra. Så ska fixa det nu..
Sen ikväll så ska jag o syrran dra till sätra, har ingen aning vart det ligger. Men syrran får köra :P
O snart är det dags för mig att sätta mig bakom ratten :D

Pussar <3333333

Fuck..

A f*n vad jag är hungrig..
Ska dra ner snart o käka kanske en macka :P

Shiit vad det snöade inatt :P. Höll på att halka när jag drog till bussen ^^

Har typ inget speciellt att säga så slänger in en bild ;D

Typ 1 månad gammal. Eller vet inte ^^ Hade inte fått in skärpan på systemen ^^

 

Pussar <3333333333


Dejta kudden ^^

Ae, är sjukt trött. Ska fan gå o dejta kudden nu.
Smsa god natt till söt o kanske lyssna på musik :P

Kommer kanske upp dagens låt imorn :P

Aja, ses

God natt <3

Pussar <333333


Blir en av mina favorit bild på mig o syrran från USA. <3


I miss that place.... ¨/

Shiit vad jag saknar USA.
Saknar kvällarna vid polen, då när alla vi åtta satt där o när jag syrran o Wendy satt vid polen o bara snackade på engelska. Jag har aldrig fattat att jag faktiskt är bra på engelska. Hon gav mig beröm hela tiden. O hennes kompisar undrade hur gammal jag är o jag bara 16, o sen sa dom oj du är väldgit bra på engleska för att vara så ung. Snacka om att jag blir stolt varje gång jag tänker på det. :D.
Kommer aldrig glömma den morgonen vi skulle åka hem till sverige igen. Hon fixade värsta frukosten med typ paj, pannkakor, frukt, bacon, ägg mackor asså allt som finns :) Känner mig varm i kroppen bara jag tänker på dom. Dom va så trevliga o härliga. Första dagen när vi gett dom deras presenter. Joe fick en ishockey tröja med hans födelsenummer på o deras efternamn på ryggen. Gud vad han blev glad. Han älskar typ all sport. O deras dotter Chelsea hon bara omg that's awesome. XD Hon blev as impad. O deras barn Chelsea, Jaime o Casey fick as mkt maramou choklad. Wendy älskar att se i böcker med gamla bilder. Så hon fick en bok över stockholm med  bilder o text på engelska. Gud va vi skratta. O sen efter dom hade kollat på sina presenter så frågade Chelsea mig o syrran om vi ville följa med på ett grilparty på stranden. Hon hade typ kännt oss i 30 minuter. O hon va as skön o snacka med. Kunde snacka med henne om vad som helst :D.

Blir as taggad att kolla på flyg dit. Vill åka till dom igen <3

Saknar dom.
Men nu ska jag nog skriva till henne på fb. Om jag vågar skriva på engelska. :/
Aja får lösa det. Vill värkligen prata med henne :D



Joe och Wendy, två helt underbara personer <3



Pussar <33333


Sämsta uppdaterningen ......

Jaja, vet har sämsta uppdaterningen.. Men ska försöka bättra det nu.
Har typ haft fullt upp.... Men nu hoppas jag att det har lugnat sig mkt ;D

Om dagen då..
Det tog fan 30 min att åka tuben till skolan idag. Men det iaf snabbt. Brukar komma typ halv tjugo i men kom sådär perfekt tio i ;) A vet jag är nörden på att passa tider ^^ Hatar lixom att komma försent (a) Äh sån är jag. Men det är iaf bra. :D

Aja ska fixa lite med körkortet. Som att köra road quis (stavning?). Har inte fått tillståndet än. Men hoppas att det kommer snart :P.

Skolkatalogen kom igår.. Haha fan va jag ser ut. Färgen jag fick sen USA är inte kvar är blek som fan. Ska börja sola, snart :)

Aja ses senare :P

Pussar <33333333

*Stolt* ;D

Haha XD.
Kollade runt lite på google earth. haha.. Sökte på laxhall, torsö o såg att dom bara hade bilder. Klickade på dom o såg att mormor o morfar är med på två bilder med båten ^^ Känner mig ganska stolt över dom ;D Sist jag såg att dom va med på bild så vare på en almenacka (stavning?) på gekås för några år sen. Dom visse inte att dom va me i den, så vi köpte den till dom o visade, o det va nästa exakt samma bild som dom hade tagit innan.. Haha. XD. Men nu kan typ alla se bilderna ^^
 
Okej, man ser inte det så bra. Men iaf så är dom i båten. Man ser mormor ändå ganska bra ;D


Ser både mormor as bra o morfar ganska bra bakom masten. ^^ Bilderna är tagna på laxhall. Brukar vara där på sommrarna när jag är på torsö. :D

Aja ska fixa med maten nu..

Ses..

Pussar <33333

Data förbud -_-

Har data förbud. Hatar när jag får det.. Men lyckades lura mamma o pappa med att jag pluggar till körkortet. Eller lurar o lurar. Pluggar oxå till det. Hoppas att tillståndet snart är här :D Ska satsa på att få körkortet när jag fyller 18. Asså om 2 år :D

Mm.. Känner lukten av maten som vi ska käka snart. Det luktar fan as gott, det blir tacos..

Aja denna vecka har jag varit i metall verkstan. Det va chill o flumm ;D Gjorde ett halsbands hänge med ett C och en ring. :) Blev nöjd med båda :D..

Linnea har varit väldigt flummig i veckan. Iaf i tisdas XD Haha kommer aldrig glömma det hon sa till ******. HAHA omg, välformad rumpa hahahahaha. Asså hon o Emma är as flummiga.
O Frida, hon är nice, hon gick fram till en kille som jag tycker är as snygg ^^ o fråga vad han hette :D o sen kom hon tbx till mig o sa att han heter ******* o är 92 o gick i segeltorpsskolan ^^ HAHA shiices va flummig jag blev XD.
Okej flummig skriver jag väldigt ofta här i bloggen. O det är ju så att jag går på knark eller droger. HAHA NEJ..
Jag har bara roligt o är fnittrig...

Aja det är mat nu..

Ses..

Pussar <3333333


Gästbloggning

BARAKLUDDEN här, jag har kidnappat lilla söta Camillas blogg, jag har vist hört att hon har datorförbud så jag bloggar lite åt henne.
Hon ville att jag skulle lägga in en bra bild på oss två så här kommer den.



Lilla sötisen har alltid vart noga med sitt utseende, jag kommer ihåg hur stolt hon var över  sin sminkning  på den här bilden men för att vara ärlig Camilla, jag tycker inte att du ska ha på dej den NOGONSIN igen.

Många pussar och kramar.
LOVE:



RSS 2.0