♥ Dag 2 – Min kärlek.

Ja, nu kör jag med den ^^.
Eftersom jag är singel så går min kärlek till bilar. Asså, stcc, dragracing, F1. Ja typ allt med bilar.
Har alltid varit "kär" i det.
Ljudet när bilarna startar med 7000 hk. Burnouterna. "tjutet" när bilarna kör förbi i typ 200 i en kurva asså på stcc o F1.
Älskar lukten av bränt gummi och den stickade doften, när top fuelarna gör sina burout. Eller mest när Pro modified gör dom.
Det finns olika klasser i dragracing, stcc och F1. Vet tyvärr bara i dragracing och stcc.
Dragracing finns klasserna jag älskar mest, top fuel, pro modified (kallas pro mod), funny car, pro stock, top alcohol. Det finns fler klasser som jag gillar. Det finns 18 bil klasser och 8 motorcykel klasser och en snöskoter klass.

Tror inte direkt att ni fattar min kärlek XD. Haha XD, Typ som hur kan man ha kärlek till bilar. Men jag är speciell ;D haha. Har alltid älskat bilar. Har varit på dragracing sen jag va as liten. Men stcc har jag varit i 4 eller 5 år.







Ryser bara vid tanken på hur härligt det är att sitta på läktarn o sen en top fuel sätter gasen i botten o gör västa burnouten känna hur det sticks i näsan av den underbara doften. Vänta tills dom två vita lamporna på "jul granen" är tända, Hör ljudet av att dom trycker på gasen och håller i handbromsen för att inte göra någon tjuvstart. Sen när granen lyser grönt känner man att hela lektaren skakar av att tv¨å top fuelare på 7000 hk var drar förbi en. Att man knappt kan andas när dom drar förbi, o bara blänger på sluttavlan som visar hur fort dom har kört asså på km/h och tiden dom har kört på.
Älskar den känslan.

Synd att ljudkvaliteten inte va bra.

 

Micke Kågered, synd att han körde ensam här. Han är sjukt duktig.

 


Fast freddy, Min absoluta idol. :D.
Va med där, satt på andra sidan på läktarn med familjen.

Nu vet ni det ^^.

Pussar <3333333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0